«Κατάληψη» της ΛΕΑ από ασυνείδητους οδηγούς στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) δεν είναι μία επιπλέον λωρίδα για πορεία και φυσικά ούτε για στάθμευση.

Ψάχνοντας για τη ΛΕΑ θα διαβάσει κανείς ότι «η οδήγηση εκεί απαγορεύεται για όλα τα οχήματα» εκτός από «τα οχήματα επείγουσας ανάγκης». Δηλαδή, σε οχήματα του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

Κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί, όμως, συνεχίζουν να οδηγούν στη ΛΕΑ για να φτάσουν, προφανώς, νωρίτερα στον προορισμό τους ή για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Όπως οι οδηγοί που φαίνονται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.