Κανένας σεβασμός – Ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπου βρουν παρκάρουν ασυνείδητοι οδηγοί στις περιοχές της Αθήνας, οι οποίοι σκέφτονται μόνο τη δική τους εξυπηρέτηση και διευκόλυνση, αψηφώντας όχι μόνο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και τους συμπολίτες μας που προσπαθούν να κινηθούν.

Σε φωτογραφίες που έχουν στείλει αναγνώστες στο enikos.gr, φαίνονται αυτοκίνητα παρκαρισμένα μπροστά σε στάση λεωφορείων, πάνω σε πεζοδρόμια ή και σε θέση πάρκινγκ για ΑμεΑ.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.