Η σύζυγος του επιχειρηματία που την εξέδιδε δίνει ονόματα και διευθύνσεις

Σεισμό πολλών Ρίχτερ προκαλούν στη high society της Αθήνας οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία για το κύκλωμα πορνείας που οργάνωνε ομαδικά όργια, στα οποία έρρεαν η κόκα και το χρήμα.

Η εντυπωσιακή 34χρονη «καίει» πολλούς, καθώς αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα αντρών και γυναικών (με ιδιαίτερα βίτσια) που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα κομμάτια του παζλ που έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί τους οδηγούν σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτά διοργάνωναν τα πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, σε ξενοδοχεία στις καλές συνοικίες της Αθήνας αλλά και σε σαλέ στην Αράχοβα και στο Πήλιο!

Όσοι πελάτες από τα μεγάλα σαλόνια συμμετείχαν στις ομαδικές συνευρέσεις με call girls πολυτελείας, στις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, στους εικονικούς βιασμούς και στα σαδομαζοχιστικά όργια δεν δίσταζαν να εκπορνεύουν ακόμη και τις συζύγους τους. Πολύ συχνά όμως χωρίς να το γνωρίζουν έβγαζαν τα σεξουαλικά απωθημένα τους… on camera!

Η 34χρονη «Μαρία» την οποία, όπως η ίδια καταγγέλει, είχε βγάλει στο κλαρί ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της και την ανάγκαζε να εκδίδεται στα ολονύχτια πάρτι με τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια απειλώντας την ότι θα της έπαιρνε την επιμέλεια των δύο παιδιών της, έχει αναφέρει στην κατάθεσή της άλλα δύο άτομα που φέρεται ότι είναι συνεργοί του συζύγου της. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούνται από τις Αρχές, όπως και μια παλιά μαστροπός με μεγάλες γνωριμίες στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, η οποία μέχρι πρότινος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε πολυτελές διαμέρισμα. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι παίζει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής ελίτ.

Διευθύνσεις και τιμοκατάλογος

Επιπλέον οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις διευθύνσεις δύο συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα βόρεια και τα νότια προάστια, όπου διεξάγονταν τα ρωμαϊκού τύπου ομαδικά όργια, με εισιτήριο 300 και 500 ευρώ ανά άτομο μόνο για την είσοδο.

Η «ταρίφα» ανέβαινε ακόμη περισσότερο, αν οι πελάτες αποφάσιζαν να συμμετάσχουν ενεργά και δεν έμεναν απλώς στην παρακολούθηση ή τη χρήση ουσιών. Στην κατάθεσή της η 34χρονη που έχει σπουδάσει marketing σε ιδιωτικό κολέγιο αναφέρθηκε και στον τιμοκατάλογο του κυκλώματος.

«Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από το σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα», αναφέρει η 34χρονη.

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι εν αγνοία τους

Κατάθεση σοκ: «Τα έκανα όλα με ξύλο και κόκα»

Έδινε ναρκωτικά στην γυναίκα του και την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.