Επώνυμα προϊόντα, πιο φθηνά με ένα κλικ

Επώνυμα προϊόντα, πιο φθηνά με ένα κλικ

 

Είναι δυνατόν με ένα μόνο κλικ να αποκτήσετε επώνυμα προϊόντα πιο φθηνά; Κι όμως, γίνεται μέσω του site dealingers.com

 

To δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Επώνυμα προϊόντα, πάντα μα πάντα φθηνότερα μόνο με ένα κλικ

Δύο νέοι Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες, ο Τζάκο Καράσσο και ο Ηλίας Παντελάκης υπόσχονται αυτό ακριβώς. Καινούρια κι επώνυμα προϊόντα που τα αγοράζεις πάντα φθηνότερα. Και πως το πετυχαίνουν; Μέσω του site dealingers.com με τη μέθοδο αγορά που εμπνεύστηκαν, την αντίστροφη δημοπρασία.

Όλοι ξέρουμε πως σε μια παραδοσιακή δημοπρασία όσοι περισσότεροι ενδιαφέρονται για ένα αντικείμενο, η τιμή του αυξάνεται. Στο dealingers.com όμως, όσοι περισσότεροι χρήστες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για ένα προϊόν, τόσο η τιμή του μειώνεται και φτάνει σε εκπτώσεις μέχρι 60%! Ας δούμε πως ακριβώς συμβαίνει αυτό.

1ο βήμα γίνεσαι μέλος, αγοράζεις credits και διαλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει. 2ο βήμα, κάνεις click για να μάθεις την τιμή που έχει το προϊον που σου θέλεις. 3ο βήμα, σου αρέσει η τιμή; Το αγοράζεις άμεσα. Αν δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να περιμένεις αφού η τιμή μειώνεται συνέχεια με κάθε click από χιλιάδες χρήστες!

Κάνεις κλικ, μειώνεις την τιμή, το αγοράζεις στη στιγμή! Τόσο απλά” σημειώνουν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες και εμπνευστές του site και μας καλούν να επισκεφτούμε το dealingers.com για να ανακαλύψουμε το πόσο εύκολο είναι τελικά να αγοράζεις φθηνότερα τα καλύτερα προϊόντα”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ