Επιχείρηση της πυροσβεστικής για τη διάσωση γάτας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Επιχείρηση για τη διάσωση γάτας έστησε το Πυροσβεστικό Σώμα στην Αλεξανδρούπολη. Η γάτα είχε ανέβει ψηλά σε δέντρο, ενώ ο ένας πυροσβέστης που επιχείρησε να την κατεβάσει δυσκολεύτηκε πολύ να φθάσει κοντά της και να την πιάσει καθώς ήταν φοβισμένη και απομακρυνόταν διαρκώς.

Η γάτα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, καρφώθηκε πάνω στο πόδι του πυροσβέστη, ενώ μόλις κατέβηκαν από τη σκάλα έφυγε τρέχοντας. “Πύραυλος” ακούγεται να λέει χαριτολογώντας ο ένας από τους άνδρες.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ