Υπό κατάρρευση φαίνεται να είναι οι κτιριακές υποδομές του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε, το πρωί της Παρασκευής κατέρρευσαν οι σοβάδες σε δωμάτιο της Ορθοπεδικής κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο της κεντρικής πτέρυγας του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά στο κεφάλι η μητέρα ασθενούς .

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Γαλάτσι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την συμπλοκή – Το παρελθόν των τραυματιών εξετάζουν οι Αρχές
Κρυολόγημα: Το σπιτικό γιατροσόφι που προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα, σύμφωνα με φαρμακοποιό
Ζώδια 9/2: Υδροχόοι, μην μένετε μόνο στις σκέψεις σας – Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα
ENIKOS NETWORK
Προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας; Πώς να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα