Υπό κατάρρευση φαίνεται να είναι οι κτιριακές υποδομές του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε, το πρωί της Παρασκευής κατέρρευσαν οι σοβάδες σε δωμάτιο της Ορθοπεδικής κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο της κεντρικής πτέρυγας του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά στο κεφάλι η μητέρα ασθενούς .

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Τραγωδία στη Χίο: «Δεν ήμουν ο χειριστής της λέμβου» – Τι υποστήριξε ο 31χρονος Μαροκινός στην απολογία του
Ζώδια 9/2: Υδροχόοι, μην μένετε μόνο στις σκέψεις σας – Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα
Ανακαλύφθηκε μυστηριώδης ομαδικός τάφος – Ο «γίγαντας» και οι 9 πολεμιστές που ήταν δεμένοι χειροπόδαρα
Γαλάτσι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την συμπλοκή – Το παρελθόν των τραυματιών εξετάζουν οι Αρχές
Ντόναλντ Τραμπ: Ο Σι Τζινπίνγκ θα έρθει στον Λευκό στο τέλος του 2026 – Θα πάω στην Κίνα τον Απρίλιο
ENIKOS NETWORK
Προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας; Πώς να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα