Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κινέτα από την επέλαση του «Γηρυόνη» – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η κακοκαιρία «Γηρυόνης» χτύπησε με μανία την Κινέτα με αποτέλεσμα μεγάλες εκτάσεις και οικίες να πλημμυρίσουν. Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φανερώνουν τις εικόνες βιβλικής καταστροφής που αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού.

Εξάλλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετέβη από τα ξημερώματα στην περιοχή της Κινέτας, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο καθηγητής δυναμικής τεκτονικής και γεωλογίας και σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα πολιτικής προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας, και ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης.

Από το πρωί, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κόκκαλη, και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέτα πάνω από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής αλλά και μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων προκειμένου, να συμβάλλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.