Μπουντούρης για Μπεκατώρου: “Δεν υπάρχει βιασμός – Άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της”

Στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και στα συνθήματα που έγραψαν στους τοίχους του μαγαζιού του, με αφορμή ανάρτηση που είχε κάνει στο facebook τον περασμένο Νοέμβριο, αναφέρθηκε ο Τάσος Μπουντούρης.

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας μίλησε στο T-Live και αναφερόμενος στην τότε ανάρτηση, είπε πως “αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο… Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται… Αυτά τα συνθήματα, σας δίνω τον λόγο μου, δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα. Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου εννοείται με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής… Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει κανείς την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της”, υποστήριξε.

Όταν η παρουσιάστρια επισήμανε πως με αυτά που λέει διαφοροποιείται από την κοινή γνώμη και το σύνολο του πολιτικού κόσμου για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ο Τάσος Μπουντούρης απάντησε: “Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτατορία έχουμε;… Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου”.

Η παρουσιάστρια ανέφερε σε εκείνο το σημείο πως δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου, καθώς η Ελληνίδα ιστιοπλόος καταθέτει σήμερα στον Εισαγγελέα, με τον Τάσο Μπουντούρη να υποστηρίζει πως “δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια… Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα ζω. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό και από τον Αυγενάκη. Θέλω την αλήθεια. Αυτό που κάνουν στον αθλητισμό είναι τραγικό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό…”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα… Δεν λέω για θύμα και θύτης. Λέω ότι είναι και τα δύο θύματα. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση… Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.