Αποκαλυπτήρια για τo Galaxy S4

Αποκαλυπτήρια για τo Galaxy S4

Η παρουσίαση της Samsung ξεκίνησε με τα σποτάκια του μικρού Jeremy που σύμφωνα με το concept ήταν ο πρώτος που έχει δει τη νέα συσκευή. Στη σκηνή του Radio City ανέβηκε τόσο ο μικρός, όσο και ο Will Chase, ενώ αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρισκόταν εκτός του χώρου της παρουσίασης, αλλά και στην Times Square.

Η αποκάλυψη του νέου κινητού ξεκίνησε με την εμφάνιση του JK Shin, προέδρου και υπεύθυνου του τομέα κινητής στη Samsung, ο οποίος και σημείωσε τις πάρα πολλές φήμες που ακούστηκαν την τελευταία περίοδο. Αφού ανέλυσε το τι ακριβώς θέλει να κάνει η εταιρεία με τη νέα της συσκευή, σημειώνοντας τις λειτουργίες Dual Shot, αλλά και Sound & Shoot.

Παρουσίασε το όραμα για έξυπνο scroll και pause, καθώς και αρκετά S-technologies, όπως η τεχνολογία ασφαλείας Samsung Knox και το Samsung HomeSync, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να μοιράσει περιεχόμενο σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο μοντέλο για το οποίο έγινε η παρουσίαση, το Samsung Galaxy S4.

Η συσκευή ήταν ακριβώς αυτή που είχε διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό σε πολλά sites, με τον μικρό Jeremy να βγάζει από το κουτί μία σε γκρι και μία σε λευκό χρώμα. Το Samsung Galaxy S4 είναι πιο λεπτό και ελαφρύ και θα διατεθεί στα τέλη Απριλίου σε 155 χώρες από 327 διαφορετικούς mobile operators.

Θα προσφέρεται σε μοντέλα 3G και 4G/LTE.

Η συσκευή θα ζυγίζει 130 γραμμάρια, θα έχει οθόνη Full HD Super AMOLED HD διαγωνίου 5 ιντσών και πυκνότητα της τάξης των 441ppi. Το TouchWiz θα έρχεται προσαρμοσμένο στη νέα συσκευή με κάποιες αλλαγές. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η συσκευή θα υποστηρίζει LTE, WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.00, IR Blaster και MHL 2.0. Μέσω του IR Blaster οι κάτοχοι της συσκευής θα μπορούν να ελέγχουν την τηλεόρασή τους, όπως με το HTC One. Όσον αφορά στην κάμερα, θα έχουμε μία 13MP στο πίσω μέρος και μία 2MP στο μπροστινό.

Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S4 θα υπάρχουν 2GB DDR3 RAM, ενώ στο εμπόριο θα διατεθούν τρεις εκδόσεις με 16, 32 και 64GB χωρητικότητα. Το ειδικό microSD slot θα μπορεί να υποδεχτεί αντίστοιχες κάρτες έως και 64GB, αυξάνοντας περαιτέρω το διαθέσιμο χώρο.

Μία σειρά από αισθητήρες (Accelerometer, RGB light, DIgital Compass, Temperature, Humidity, Gyro, Barometer, Proximity, IR Gesture) θα φροντίζουν για την αναγνώριση κάθε κίνησης εντός και εκτός οθόνης, ενώ από πλευράς μπαταρίας θα έχουμε αποσπώμενη 2600mAh.

Η λειτουργία Dual Camera επιτρέπει στο χρήστη να καταγράφει ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες και να του δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία σύνθεση των δύο. Χάρη στη λειτουργία Drama Shot, η συσκευή μπορεί να καταγράψει 100 στιγμιότυπα σε 4 δευτερόλεπτα και να δημιουργήσει ένα κολλάζ, αφήνοντας βέβαια τον κάτοχό της να κάνει τις απαραίτητες «αφαιρέσεις» των κομματιών που δεν επιθυμεί με τη χρήση του Eraser.

ΠΗΓΗ: enternity.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ