Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στις αρχές όταν Ι.Χ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.


Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Μπορεί ο Μαδούρο να αντέξει τον αποκλεισμό του Τραμπ; Τι θα χρειαστεί η Ουάσινγκτον για να τον ανατρέψει
Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες του 2025
Ύπνος: Η απλή βραδινή ρουτίνα για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα
ΟΗΕ: Την εκλογή του νέου ύπατου αρμοστή για τους Πρόσφυγες Μπαρχάμ Άχμεντ Σαλίχ χαιρέτησε ο Αντόνιο Γκουτέρες
Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες: Ακόμη πιο κοντά σε διέξοδο για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
ENIKOS NETWORK
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας η γρίπη στην Ελλάδα-Μέτρα προστασίας από τον ΕΟΔΥ