Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες που θέλουν να εισέλθουν στην Ελλάδα από τα διόδια στο Τελωνείο Κήπων, καθώς η επιστροφή είναι πολύ μεγάλη και οι ουρές αυτοκινήτων και λεωφορείων που έχουν σχηματιστεί από νωρίς είναι ατελείωτες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχει στείλει αναγνώστης του enikos.gr.







Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05
και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Λίβανος: Νέο μπαράζ επιθέσεων του Ισραήλ – «Εξοντώθηκε» στέλεχος της Δύναμης Radwan και της Χαμάς
Καρδίτσα: Μία προσαγωγή για την δολοφονία του τραγουδιστή – Οι πρώτες μαρτυρίες και το βίντεο που εξετάζουν οι αρχές
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Κατέληξε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο
Τα 5 ζώδια που θα δουν βελτίωση στις σχέσεις τους έως τις 29 Μαρτίου – «Η εβδομάδα αυτή αλλάζει τα δεδομένα στον έρωτα»
Τουρκία: «Παράθυρο» για εκεχειρία στο Ιράν αναζητεί ο Χακάν Φιντάν – Οι τηλεφωνικές του πρωτοβουλίες
Καρδίτσα: Μία προσαγωγή για την δολοφονία του τραγουδιστή – Οι πρώτες μαρτυρίες και το βίντεο που εξετάζουν οι αρχές
ENIKOS NETWORK
Αντιγήρανση στο πιάτο σας: Τι να φάτε για να παγώσετε τον χρόνο;