Γεμάτοι σκουπίδια είναι οι δρόμοι στην περιοχή ΤΕΡΨΙΘΕΑ στον δήμο Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr επιρρίπτοντας ευθύνες στους συμπολίτες του.
Όπως σημειώνει ο αναγνώστης, ο οποίος έστειλε και τις ανάλογες φωτογραφίες στο enikos.gr, πολίτες εγκατέλειψαν σκουπίδια στους δρόμους, όπως χαλιά, έπιπλα, συσκευασίες, ενώ, όπως καταγγέλλεται, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έλαβαν δράση ώστε να γίνει η περισυλλογή τους.


Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05
και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Τραμπ για Ουκρανία: «Είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία από ποτέ» – «Πολυεθνική δύναμη» προτείνουν οι Ευρωπαίοι
Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο 1 στους 10 ανθρώπους θα βρει το κόκκινο αυγό σε 7 δευτερόλεπτα
Υψηλή χοληστερίνη: Γιατρός αποκαλύπτει δύο τρόπους για να την μειώσετε χωρίς φαρμακευτική αγωγή
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σήμερα (16/12) στην Αθήνα και σε άλλες 8 περιοχές της Αττικής
Με νέα μέτρα για τη στέγη ψηφίζεται σήμερα ο προϋπολογισμός – Οι δημοσιονομικοί και αναπτυξιακοί στόχοι
ENIKOS NETWORK
Πότε το χρόνιο ροχαλητό να αποτελέσει ένδειξη κινδύνου για την καρδιά; Τι λένε οι ειδικοί