Με ρυθμούς χελώνας η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Μετ’ εμποδίων εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων.Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αναγνώστες του enikos.gr, αλλά και πληροφορίες από την Τροχαία το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα μετά τον Ισθμό. Τα οχήματα από τα διόδια του Καλαμακίου έως τα διόδια των Μεγάρων κινούνται με ρυθμούς… χελώνας και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπομονετικοί. Η κίνηση δεν οφείλεται σε κάποιο τροχαίο, όπως αναφέρει η Τροχαία, η οποία εκτιμά ότι σε μία ώρα η εικόνα στην εθνική οδό θα παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνονται τα οχήματα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, τα οποία είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Προβλήματα υπάρχουν και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, με την Τροχαία να σημειώνει ότι δεν υπάρχουν οι ίδιες καθυστερήσεις, όπως στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του ALPHA περίπου 340.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα με προορισμό την επαρχία. 

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ