Η μεγαλύτερη συλλογή… Winnie

Η μεγαλύτερη συλλογή… Winnie

Η 48χρονη Deb Hoffmann συλλέγει αρκουδάκια Winnie the Pooh εδώ και 20 χρόνια, ενώ τα τέσσερα δωμάτια του σπιτιού της στο Ουισκόνσιν πλημμυρίζουν από διάφορες παραλλαγές του αγαπημένου της λούτρινου.

Η συλλογή αποτελείται από 8.900 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και πολλών συλλεκτικών εκδόσεων αξίας αρκετών δολαρίων, ενώ συνολικά η γυναίκα έχει δαπανήσει για το πάθος της πάνω από 100.000 δολάρια.

Ήδη η Deb έχει εξασφαλίσει μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες, για τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο, αν και η ίδια δεν πρόκειται να σταματήσει την προσθήκη νέων… ειδών στη συλλογή της.

Η ενασχόλησή της με τον Winnie ξεκίνησε το 1993 όταν κάποιος φίλος της χάρισε ένα συγκεκριμένο αρκουδάκι. «Από τότε μου δημιουργήθηκε μια εμμονή να αποκτώ συνέχεια παρόμοια λούτρινα και έτρεχα σαν τρελή να τα βρω όπου μπορούσα.

Πολλά είναι μεταχειρισμένα, άλλα από δεύτερο χέρι και κάποια τα βρήκα με πολύ κόπο στο διαδίκτυο. Οι φίλοι μου πια γνωρίζουν την εξάρτησή μου γι’ αυτά και πάντα φροντίζουν να μου φέρνουν ένα ως δώρο. Τα λατρεύω…», λέει η ίδια.

ΠΗΓΗ:perierga.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ