Λάμπα που φορτίζει με… βαρύτητα

Λάμπα που φορτίζει με… βαρύτητα

Και όμως υπάρχει, και το όνομα αυτής της ξεχωριστής λάμπας είναι Gravity Light. To όνομα της το πήρε από τον τρόπο φόρτισης της που γίνεται απλά, με το βάρος της.

Η λάμπα που θα λύσει το πρόβλημα της κατανάλωσης υπάρχει και με αυτή μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τον μηνιαίο λογαριασμό σας.

Δυο σχεδιαστές από την Αγγλία δημιούργησαν μια μοναδική λάμπα η οποία φορτίζει με την βαρύτητα. Ναι καλά διαβάσατε από την βαρύτητα.

Η Gravity Light έρχεται σπίτι σας σε μια ειδική θήκη η οποία περιέχει την λάμπα και την βοηθά από εκεί να φορτίζει.

Η λειτουργία της είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γεμίσετε την ειδική θήκη με άμμο η χαλίκια και να την κρεμάσετε κάπου ψηλά. Η λάμπα στην συνέχεια θα ανάψει αυτόματα προσφέροντας σας 30 λεπτά παροχής ενέργειας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Αν τελειώσει η μπαταρία της και έχει καλό καιρό μπορείτε να την φορτίσετε με τον ηλιακό φορτιστή που διατίθεται μαζί με την λάμπα και να έχετε ρεύμα για όσο το χρειάζεστε εκεί που δεν υπάρχει ρεύμα!

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος καθώς η λάμπα κοστίζει μόνο 5 δολάρια και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας…

Δείτε το βίντεο

 

ΠΗΓΗ:whos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ