Ζήτησαν στοιχεία αλλοδαπών μαθητών

Ζήτησαν στοιχεία αλλοδαπών μαθητών

 

Πριν από λίγες ημέρες δυο άγνωστοι κύριοι πλησίασαν νωρίς το πρωί άτομο από το διοικητικό προσωπικό το 19ου δημοτικού σχολείου Χανίων και ζήτησαν τα στοχεία αλλοδαπών μαθητών αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρχει κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

” Δύο κύριοι ντυμένοι στα μαύρα προσέγγισαν έναν υπάλληλο του σχολείου και ζήτησαν στοιχεία για φοίτηση αλλοδαπών μαθητών δηλώνοντάς του ότι “δεν θα χάσει” σε περίπτωση που τους βοηθήσει.

Ο υπάλληλος αρνήθηκε και τους έδιωξε αλλά πάνω στην ταραχή του δεν πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του ακριβού αμαξιού στο οποίο οι συγκεκριμένοι κύριοι επέβαιναν.Εμείς, σαν σύλλογος γονέων πραγματοποιήσαμε μια σύσκεψη με αφορμή το περιστατικό και αποφασίσαμε πως δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να μπλέξει το σχολείο μας με τέτοια θέματα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για πρόσληψη κάποιου φύλακα προκειμένου να ελέγχει το ποιος προσεγγίζει το σχολείο”, δήλωσε στο metrogreece.gr  o κύριος Σταύρος Ζώης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 19ο δημοτικό σχολείο Χανίων.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο metrogreece.gr και ο διευθυντής του σχολείου, κύριος  Γιαννακάκης. 

 

Πηγή: metrogreece.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ