Ζημιές σε δρόμους της Μεσσηνίας

Ζημιές σε δρόμους της Μεσσηνίας

Ζημιές έχουν υποστεί δρόμοι στην Μεσσηνία από τις έντονες βροχοπτώσεις και κλιμάκιο μηχανικών της περιφερειακής ενότητας μαζί με τον αντι-περιφερειάρχη Μεσσηνίας, Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησαν αυτοψία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη – Μηλιώτη, περίπου 1,5 χλμ πριν το Μηλιώτη, όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση.

Από την αυτοψία των μηχανικών, διαπιστώθηκε πως η καθίζηση οφείλεται στις βροχοπτώσεις και πρόκειται για προβληματικό σημείο, αφού το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αντι-περιφερειάρχης έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για άμεση παρέμβαση με διάνοιξη αποστραγγιστικών τάφρων και αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Στον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη – Στρέφι έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα κι έχει εγκατασταθεί εργολαβία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για αποκατάσταση της ζημιάς. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω των εργασιών που εκτελούνται και αύριο θα γίνει τσιμεντόστρωση του οδοστρώματος και πλήρης αποκατάστασης της ζημιάς. Παρόλα αυτά, ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για ένα πενθήμερο, έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί το οδόστρωμα πλήρως.

Επίσης, έχουν διαπιστωθεί ζημιές στον δρόμο Ριζόμυλος-Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο-Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ