Ζέστη και σήμερα – Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος

Ζεστός αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός, παρά το ότι η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων μικρής διάρκειας κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και μόνο τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στις ακτές τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 37 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 37 και στην Κρήτη από 14 έως 35.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξαίρεση την περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου όπου θα είναι μεταβλητοί έως 3 και παροδικά βόρειοι έως 4 μποφόρ.

Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

 

Δείτε επίσης:

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κύπρο – Νεκρός και 2ος δασοπυροσβέστης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ