“Ζεσταίνουν” τα τρακτέρ τους οι αγρότες – Που σχεδιάζουν μπλόκα

Η υποχώρηση της κακοκαιρίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει εντείνει τις επαφές και τις ζυμώσεις στις τάξεις των αγροτών, με στόχο την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, να είναι συνεπείς στο ραντεβού που δόθηκε σε διάφορα σημεία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, τα σημεία όπου θα στρατοπεδεύσουν τα τρακτέρ σε ότι αφορά τις δυνάμεις του πανελλαδικού συντονιστικού των μπλόκων, είναι ο κόμβος της Νίκαιας και η διασταύρωση Αργυροπουλίου στο ύψος της Μελούνας όπου θα συγκεντρωθούν οι αγρότες από τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.

Παραμένει σε εκκρεμότητα η περιοχή της Αγιάς όπου την Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη αγροτών, με τα επικρατέστερα σημεία να είναι το Γερακάρι και λίγα χιλιόμετρα μετά, η είσοδος της πόλης στο ύψος της περιφερειακής οδού.

Σήμερα εξάλλου συνεδριάζουν και στο Βόλο με στόχο να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μπλόκο στο Αερινό.

Σε ότι αφορά τους αγρότες που συντάχθηκαν πέρυσι στο μπλόκο των Τεμπών, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή όταν και θα συνεδριάσουν στον Πλατύκαμπο. Εκεί, θεωρείται και το πλέον επικρατέστερο σημείο συγκέντρωσης των τρακτέρ από βδομάδα, σε πρώτη φάση. Νωρίτερα το Σάββατο, αναμένεται νέα ευρεία σύσκεψη αγροτών στον Πλαταμώνα, με συμμετοχή αρκετών περιοχών.

Πηγή: onlarissa.gr

Δείτε επίσης:

Διαρρήκτες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στον Ασπρόπυργο

Για 3 μέρες κλειστή η νέα εθνική Κορίνθου-Πατρών από τα Σελιανίτικα μέχρι το Ρίο

Συνελήφθη ο πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του στον οικογενειακό καβγά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ