Ζεφύρι: Με εγκαύματα στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η 45χρονη – Τα νεότερα για την υγεία της

Με εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η 45χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε βάρβαρη επίθεση από τον σύζυγό της στο Ζεφύρι. Ο δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό την γυναίκα και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά. Το νέο σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συνέβη σήμερα το πρωί, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Αρχικά, η 45χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, επειδή έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα της, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο «Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών», που διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ευτυχώς, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της 45χρονης. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει έναν «Γολγοθά» μπροστά της, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων της.

Η απόπειρα δολοφονίας συνέβη λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας (8/1) σε διαμέρισμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Ύστερα από διαπληκτισμό, ο 50χρονος άνδρας περιέλουσε την σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρά με εγκαύματα και ο 20χρονος αδελφός της 45χρονης, καθώς προσπάθησε να σώσει την γυναίκα. Ο 20χρονος έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου. Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας για τον 50χρονο κάνουν λόγο για ένα άτομο με βίαιο παρελθόν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ