Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία – Απείλησε, επιτέθηκε και δάγκωσε την εν διαστάσει σύζυγο και τον κουνιάδο του

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές ένα εν διαστάσει ζευγάρι και τον αδελφό της γυναίκας, έλαβε χώρα στη Ζάκυνθο το βράδυ της Τετάρτης (9/8). Το επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της 45χρονης, όπου μετέβη ο 55χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, που κατηγορείται ότι απείλησε και εξύβρισε με ακατονόμαστες φράσεις την γυναίκα και τον κουνιάδο του και ξυλοκόπησε τον δεύτερο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος κατηγορείται ότι δάγκωσε την 45χρονη στο αριστερό της μπράτσο και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 47χρονο κουνιάδο του, δαγκώνοντάς τον στο δεξί μπράτσο και χτυπώντας τον με κλωτσιά στα γεννητικά όργανα και με μπουνιές στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του.

Το επεισόδιο όμως δεν έληξε εκεί, αφού, η 45χρονη και ο αδελφός της φέρονται να πέρασαν στην αντεπίθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη και ο αδελφός της φέρονται να εξύβρισαν και να απείλησαν τον 55χρονο, χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στο στόμα, στην κοιλιά και στο κεφάλι.

Και οι τρεις συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Αφού τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, αποχώρησαν από το νοσοκομείο. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ