Ζάκυνθος: Πέρασε με κόκκινο, χτύπησε και απείλησε τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εξύβριση, απειλή, απείθεια και διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και για παραβάσεις ΚΟΚ, συνελήφθη ένας 37χρονος στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 37χρονος παραβίασε με τη μηχανή του κόκκινο φανάρι, όμως έγινε αντιληπτός από περιπολία της ΟΠΚΕ που περνούσε από το σημείο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, δεν συνεργαζόταν, εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς. Όταν του ανακοινώθηκε πως θα συλληφθεί για το αδίκημα της απείθειας, και οι αστυνομικοί επιχείρησαν να του περάσουν χειροπέδες, ο 37χρονος συνέχιζε να μην συνεργάζεται και, χτυπώντας τους αστυνομικούς με τα πόδια του ώστε να μην το καταφέρουν.

Τελικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χρησιμοποιώντας τις ενδεδειγμένες λαβές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο Α.Τ. Ζακύνθου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του σχηματισμού της δικογραφίας φώναζε έντονα, βρίζοντας και απειλώντας όσους αστυνομικούς ήταν εκεί. Διαπιστώθηκε μάλιστα πως δεν στερείται νόμιμης άδειας οδήγησης, ενώ αρνήθηκε να υπογράψει σε όλα τα έγγραφα της σχηματισθείσας δικογραφίας.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ