Ζάκυνθος: Οι σοκαριστικοί διάλογοι των εκτελεστών – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι των εκτελεστών που απέτυχαν να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία Κορφιάτη και δολοφόνησαν την άτυχη σύζυγό του στη Ζάκυνθο χωρίς να φταίει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η συνομιλία των δυο εκτελεστών έγινε μπροστά σε άντρα που τους παρέλαβε από το λιμάνι με αυτοκίνητο μετά το έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος με τα αρχικά Σ.Π. άκουσε από τις ειδήσεις για τη δολοφονία και ήταν έξαλλος, όπως είπε στον σωματοφύλακα με τα αρχικά Π.Α.:

-Σ.Π.: Μόνο την π….. σκότωσες;

-Π.Α. : Ναι μ…. ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Έχεις ιδέα από 45άρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δε θα γλιτώσει.

Στη συνέχεια ο Σ.Π. είπε ότι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα πήγαιναν τον τραυματία ξενοδόχο για να τον τελειώσουν αν ήταν ακόμα ζωντανός. Ο σωματοφύλακας επέμενε ότι θα πέθαινε γιατί σίγουρα τον είχε πετύχει:

Σ.Π.: Στον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ.

Ο μάρτυρας που κατέθεσε στις αρχές τον διάλογο, είναι και ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης. Αναφέρει μάλιστα ότι οι δυο άντρες σε απόμερο μέρος πέταξαν ρούχα και κινητά, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ