Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Η εντυπωσιακή σύλληψη του φερόμενου ως εκτελεστή στην Αγία Παρασκευή

Η σύλληψη του φερόμενου εκτελεστή του φονικού της Ζακύνθου έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή, την ώρα που εκείνος εισερχόταν με το αυτοκίνητο του στο γκαράζ του σπιτιού του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν τόσο εντυπωσιακή η επιχείρηση της αστυνομίας, ώστε οι περίοικοι θεώρησαν ότι πρόκειται για απαγωγή και κάλεσαν το “100”.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και με μία εντυπωσιακή επιχείρηση, ο φερόμενος ως εκτελεστής της Ζακύνθου έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.«Πήγε να στρίψει να μπει μέσα και όρμηξαν δύο από πάνω, δύο από κάτω, ένας από δω, ένας από κει, έβγαλαν τα όπλα, για ποιο λόγο έβγαλαν τα όπλα; Δεν μας είχε έρθει κάνα ένταλμα, θα είχε παρουσιαστεί ο άνθρωπος. Δεν είχε κανένα λόγο να μην πάει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενής του κατηγορουμένου, ο οποίος σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν αντέδρασε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συλληφθείς είναι ο ένας απ’ αυτούς που επιβιβάστηκε στο σκάφος από την Ηλεία και επέστρεψαν μ’ αυτό από τη Ζάκυνθο. Είχε μαζί του όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κράνος μοτοσικλέτας, ενώ είχαν τουλάχιστον ένα πιστόλι. Όλοι τους άλλαξαν ρούχα και τα πέταξαν μαζί με τα κινητά τους. Μάλιστα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ο δράστης που σκότωσε την 37χρονη, ήταν στο νησί, κάτι που αρνούνται οι δικοί του άνθρωποι. «Αυτός ο άνθρωπος όταν γίνονταν αυτά, δεν ήταν στο νησί. Ήταν ένα “διαμάντι”», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 συγγενής του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ