Ζάκυνθος: Φραστική επίθεση από μητέρες σε καθηγήτρια που βοηθούσε μαθήτρια να κάνει self test

Βρήκε και τον μπελά της… Εκπαιδευτικός προσπάθησε να βοηθήσει 14χρονη μαθήτρια να κάνει το self test, προκειμένου να μπει στο μάθημα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και έγινε αποδέκτης επίθεσης από μαμάδες-αρνήτριες που μπήκαν στο σχολείο απειλώντας την με την αστυνομία.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης το Mega, μία μητέρα ακούγεται να φωνάζει: «Ε, τι κάνεις;» με την καθηγήτρια να απαντά: «Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω» με τη μάνα-αρνήτρια να ανταπαντά:«Πάμε καλά; Είστε γιατρός; Θα σας βάλουν μέσα. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε».

Η καθηγήτρια προσπαθεί να εξηγήσει ότι θέλει να βοηθήσει, η μαθήτρια παρακολουθεί αποσβολωμένη τα όσα συμβαίνουν με τη μητέρα να ακούγεται να λέει: «Σου φέρνω αστυνομικό και σε συλλαμβάνουν. Όλοι το παίζουν γιατροί. Να ζητήσετε συγγνώμη».

Για να ακολουθήσει στη συνέχεια η κοινοποίηση του βίντεο στα social media με τη μητέρα να λέει: «Eίδατε ότι είδα; Εκπαιδευτικός απειλεί με μπατονέτα μαθήτρια της. Έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της μαθήτριας που κάθεται σαν υπνωτισμένη στον πάγκο;».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.