Ζάκυνθος: Επιτέθηκε σε 64χρονη και προσπάθησε να την βιάσει – Στο νοσοκομείο το θύμα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 64χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, στην Ζάκυνθο, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία της στην ΕΛΑΣ, φέρεται να έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν 65χρονο Αλβανό το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (19/09). Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον ίδιο δράστη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα στην περιοχή Άνω Γερακάρι, όταν ο άντρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να την βιάσει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενο άτομο και τράπηκε σε φυγή.

Έπειτα από την βάναυση επίθεση, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, ενώ ο 65χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ανέφερε πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς κατά την διάρκεια της κατάθεσης της από το θάλαμο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, βρισκόταν η κόρη της έξω από αυτόν και ντρεπόταν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ