Ζάκυνθος: «Είχαν πάει στο νοσοκομείο, και η γιαγιά έλεγε πως η 19χρονη πρέπει να ρίξει το παιδί» – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Μία άλλη εκδοχή δίνει μάρτυρας και φίλος του ζευγαριού στην Ζάκυνθο, όπου μια 19χρονη κατηγορεί τον σύντροφό της πως την έδεσε, την απείλησε και την ανάγκασε δια της βίας να πάρει φάρμακα προκειμένου να προκαλέσει την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε.

Φίλος του ζευγαριού, ο οποίος τους είχε δει το μοιραίο εκείνο βράδυ, ανέφερε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» πως τους έβλεπε αγαπημένους, ενώ αποκάλυψε πως ο 27χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την οικογένεια της 19χρονης.

«Στο σπίτι μου ήταν τα παιδιά εκείνη τη νύχτα. Εμένα δεν μου φάνηκε ότι είχαν πρόβλημα με τη σχέση τους. Το πρόβλημα το είχαν με τη γιαγιά. Την είχε πάρει 100 τηλέφωνα εκείνο το βράδυ», είπε.

«Ο 27χρονος μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τους γονείς της, με τη γιαγιά της. Είχε πάει στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και είχε πει ότι πρέπει να ρίξουν το παιδί. Είχαν τσακωθεί οι νοσοκόμες με τη γιαγιά».

Όπως είπε ο φίλος του ζευγαριού, ο 27χρονος «δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι, ούτε τρίχα δεν της είχε ακουμπήσει».

«Μετά που μιλήσαμε το βράδυ είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Πήρε φάρμακα, μου λέει, και έριξε το παιδί. Ο φίλος μου την πήγε και έκατσε όλη τη νύχτα εκεί. Την επόμενη ημέρα του είπε να πάει να ξεκουραστεί, γιατί θα ερχόταν η μάνα της».

Από την άλλη η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το κορίτσι είναι τρομαγμένο, φαίνονται τα σημάδια. Το κορίτσι κλαίει. «Είχα δουλειά εγώ, γιαγιά, να πω ψέματα;», μου είπε. «Θα σκοτώσω τη γιαγιά σου, θα σκοτώσω τους τάδε», της έλεγε. Της έλεγα να προσέχει. Το έβλεπα το παιδί τρομαγμένο, κάτι δεν μου πήγαινε καλά»

«Εγώ δεν ζήτησα να ρίξει το παιδί, της έλεγα «πρόσεχε». Την καλούσα εκείνο το βράδυ γιατί είχα ανησυχία, ένιωθα κάτι δεν πήγαινα καλά. Δεν την πήγε σε κανένα φιλικό σπίτι. Την πήρε με το ζόρι, του λέει «πήγαινε μόνος σου». Αυτός είχε σκοπό άλλο να κάνει», είπε η γιαγιά της 19χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ