Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 34χρονη που πήγε για δουλειά στο νησί – Ο επιχειρηματίας εργοδότης προσπάθησε να την βιάσει και να την εξωθήσει στην πορνεία

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός 56χρονου επιχειρηματία έζησε μία 34χρονη, η οποία πήγε στη Ζάκυνθο για να εργαστεί στο κατάστημα που διατηρεί ο δράστης. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο δράστης επιχείρησε να την βιάσει και να την εξωθήσει στην πορνεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου προχώρησαν στη σύλληψη του 56χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, απόπειρα μαστροπείας, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 34χρονη έφτασε στο νησί στις 21 Ιανουαρίου, προκειμένου να εργαστεί στο κατάστημα του 56χρονου και διέμενε προσωρινά στο σπίτι του.

Το βράδυ εκείνης της ημέρας, στο σπίτι του επιχειρηματία μετέβησαν κι άλλα άτομα και έκαναν χρήση ναρκωτικών, όπως κατήγγειλε η 34χρονη. Τότε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο επιχειρηματίας την εξανάγκασε να κάνει χρήση κοκαΐνης και της ανακοίνωσε ότι της είχε κανονίσει ερωτικά ραντεβού με αμοιβή παρά την θέλησή της.

Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο συλληφθείς την χτύπησε, ενώ την απείλησε και με ένα ψαλίδι, όπως κατήγγειλε. Ωστόσο, παρενέβη ένας άλλος άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι και έσωσε την 34χρονη.

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο 56χρονος προσπάθησε να την βιάσει με την χρήση βίας, εκείνη όμως αντιστάθηκε, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να ενημερώσει την αστυνομία. Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές και αφού αρχικά προσήχθη, στη συνέχεια συνελήφθη. Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ