Ζάκυνθος: Άγριος ξυλοδαρμός 37χρονου στον Λαγανά

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ένας 37χρονος, στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Ο άνδρας, με καταγωγή από το Αγρίνιο, νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Ο 37χρονος που εργάζεται στη Ζάκυνθο, αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 2/7 να βγει για ποτό στον Λαγανά. Μάλιστα, όταν το είπε σε έναν φίλο του, εκείνος τον απέτρεψε, λέγοντάς του πως δεν είναι καλή ιδέα.  Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με σοβαρά τραύματα έπειτα από ξυλοδαρμό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi.gr.

Ο 37χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική του νησιού, με την αρχική του εικόνα να μην προκαλεί ανησυχία. Όμως ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με κενά μνήμης και με μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες του ξυλοδαρμού, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει μάρτυρας για το συμβάν. Γι’ αυτό και θεωρείται κρίσιμη η κατάθεση του θύματος.   Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi.gr, έχει γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών, γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε τραυματισμένος ο 37χρονος, ενώ έχουν ερευνηθεί οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ