Υπόθεση Λευτέρη Αυγενάκη: Πληροφορίες ότι ανακαλεί τη μήνυση ο υπάλληλος του αεροδρομίου – Τι λέει η δικηγόρος του

Σε απόσυρση της μήνυσης που είχε υποβάλει κατά του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, προχωρά ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το θερμό επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος».

Λευτέρης Αυγενάκης: Ο υπάλληλος του αεροδρομίου κατήγγειλε ότι ο βουλευτής άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί – «Πέταξε μια καρέκλα κάτω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris,gr και του creta24.gr,ο υπάλληλος του αερολιμένα δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κ. Αυγενάκη.

Όπως είπε η δικηγόρος του υπαλλήλου του αεροδρομίου, κα Ελένη Σαμαριτάκη, ο εντολέας της απέσυρε τη μήνυση την προηγούμενη Παρασκευή. Η κ. Σαμαριτάκη ανέφερε στο patris.gr ότι υποβλήθηκε δήλωση ανάκλησης στο αστυνομικό τμήμα αερολιμένα το οποίο έκανε και την σχετική προανάκριση.

Λευτέρης Αυγενάκης: To email που εστάλη σε υπουργούς, βουλευτές και ΜΜΕ μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Η ίδια, πρόσθεσε ότι ήταν απόφαση του πελάτη της να αποσύρει τη μήνυση μετά και την ειλικρινή συγνώμη που εξαρχής εξέφρασε ο Ηρακλειώτης βουλευτής.

«Ταυτόχρονα ο πελάτης μου δηλώνει ότι υπήρξαν πολλές ανακρίβειες στα δημοσιεύματα. Δηλαδή ο πελάτης μου ουδέποτε χτυπήθηκε από τον βουλευτή, δεν τον έσπρωξε. Υπήρξε μια ένταση που έχασε την πτήση του και είναι φαινόμενο σχεδόν καθημερινό στο αεροδρόμιο» μας είπε η κ. Σαμαριτάκη .

Η δημόσια συγνώμη του

Ο κ. Αυγενάκης, μετά την δημοσιοποίηση του επεισοδίου και σχετικού βίντεο, είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη υποστηρίζοντας, εξ αρχής ότι υπήρξε μόνον λεκτική ένταση.

Το θέμα είχε προκαλέσει πολιτικό σάλο ενώ ο κ. Αυγενάκης διαγράφηκε από τη ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ και ο πρόεδρος της Βουλής τον είχε αποκλείσει από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

Παρά την διαγραφή του, την οποία χαρακτήρισε σεβαστή, ο κ. Αυγενάκης είχε δηλώσει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το κόμμα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK