Υπόθεση Φουρθιώτη-Γώγος: Οι εντολείς μου αρνούνται τις κατηγορίες

Αρνούνται το σύνολο των κατηγοριών δυο εκ των συλληφθέντων στην υπόθεση Φουρθιώτη, όπως ανέφερε ο δικηγόρος τους, Κωνσταντίνος Γώγος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το Μεγάλο Σάββατο στην ανάκριση θα αποδείξουμε με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν βρίσκονταν καν στο σημείο την ημέρα που έγινε η επίθεση στους αστυνομικούς. Τα στίγματα από τα τηλέφωνά τους θα δείξουν ότι δεν ήταν εκεί», ανέφερε ο κ. Γώγος. «Είμαι σίγουρος ότι τίποτα από όλα αυτά δεν αφορά τους δικούς μου εντολείς» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, οι εντολείς του είναι σεκούριτι και δεν έχουν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αναφερόμενος στις διαρροές που υπάρχουν για την υπόθεση, ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων τόνισε ότι «θα ήταν καλό αυτοί που διαρρέουν πληροφορίες και προσβάλουν το τεκμήριο αθωότητας να προσέχουν».

«Θα πρέπει να προστατεύσουμε τους κατηγορουμένους και να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της», κατέληξε ο κ. Γώγος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία εμπλοκή με την υπόθεση Βαξεβάνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ