Υπόθεση bullying 14χρονου: «Χτύπησαν και το δικό μου το παιδί και μήνυσα τον γυμνασιάρχη…» – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα ενός συμμαθητή του αδικοχαμένου 14χρονου, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», για το θλιβερό αυτό περιστατικό, αλλά και για ένα παρόμοιο που είχε το δικό της παιδί στο ίδιο σχολείο.

«Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που έγινε με τον Μάκη. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Το δικό μου το παιδί πήγαινε στην 1η Γυμνασίου και το χτύπησαν στο προαύλιο του σχολείου. Ένα μεγαλύτερο που είναι τέσσερα χρόνια στην ίδια τάξη. Εγώ παραξενεύτηκα και εξοργίστηκα με τη συμπεριφορά του γυμνασιάρχη» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Το άλλο παιδί πήρε αποβολή μία μέρα μετά και ζήτησε συγγνώμη με πολύ δυσκολία γιατί είδε ότι πάω νομικά, οπότε σου λέει “δεν με παίρνει, ας ζητήσω συγγνώμη και να το λήξω εδώ”».

«Το παιδί μου ήταν μελανιασμένο στο μάτι, το έχω και φωτογραφία. Δεν με ενημέρωσε ο γυμνασιάρχης. Πήγα να τον δω και βλέπω μία αντιμετώπιση καθόλου φυσιολογική. Βέβαια ήμουν εκνευρισμένη. Είχα χάσει την ψυχραιμία μου γιατί μιλάμε για ένα πολύ ήσυχο παιδί, που δεν πείραζε μυρμήγκι. Μου λέει δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε» τόνισε η μητέρα του μαθητή.

«Κάλεσα το 100, έκανα μήνυση στον γυμνασιάρχη, έκανα μήνυση και στο παιδί. Δεν ξαναενόχλησαν το παιδί μου από τότε. Εγώ γύρισα και είπα το πρόβλημα το δικό μου, γιατί άκουσα τον γυμνασιάρχη να λέει ότι δεν υπάρχει bullying στο σχολείο» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ