Υπόθεση Άννυ: Δεν παρουσιάστηκε ο ”Νίκι”

Ασυνεπής στο ραντεβού του με την 22η τακτική ανακρίτρια ήταν ο Βούλγαρος «Νίκι» μάρτυρας- κλειδί στη συγκλονιστική υπόθεση της τετράχρονης Άννυ.

Ο κατά κόσμον Νασίφ Αχμέντοφ, που με τη συνδρομή των βουλγαρικών Αρχών είχε λάβει κλήση προκειμένου να καταθέσει με την ιδιότητα του μάρτυρα στην ελληνική Δικαιοσύνη, όχι μόνο δεν προσήλθε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, αλλά δεν ενημέρωσε καν για την πρόθεσή του να μην περάσει το ανακριτικό κατώφλι. Το προκαθορισμένο τετ α τετ ήταν για χθες στις 10.00, όμως ενώ η ώρα περνούσε ο «Νίκι» παρέμεινε άφαντος.

Η κατάθεση του ανθρώπου που ουσιαστικά ξετύλιξε το κουβάρι του θρίλερ και αποκάλυψε το φρικτό τέλος του κοριτσιού στους αστυνομικούς θεωρούνταν κρίσιμη για τις Αρχές, καθώς αναμενόταν να ρίξει φως στα θολά σημεία της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Πηγές των δικαστηρίων εκτιμούν πως η επιλογή του να… στήσει την ανακρίτρια έγινε υπό τον φόβο να καταστεί και ο ίδιος κατηγορούμενος στην υπόθεση μετά τις αιχμές που άφησαν για τον περίεργο ρόλο του τόσο ο πατέρας Χάνιμπαλ όσο και η μητέρα του κοριτσιού, Δήμητρα, στις απολογίες τους.

Άλλωστε στη συμπληρωματική απολογία του ο 27χρονος πατέρας της Άννυ, Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ) είχε βάλει ευθέως στο κάδρο της ενοχής τον «Νίκι» αποδίδοντάς του κομβικό ρόλο στην εξαφάνιση  του άψυχου σώματος του αδικοχαμένου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είχε επιρρίψει ευθύνες στον φίλο του, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνος που ανέλαβε τον… σχεδιασμό του τεμαχισμού της σορού, ενώ- κατά τις ίδιες πηγές- φέρεται ότι συμμετείχε στις αποτρόπαιες πράξεις που ακολούθησαν, πετώντας και ο ίδιος στα σκουπίδια τεμαχισμένα μέλη της τετράχρονης.

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Δεν προσήλθε στην ανακρίτρια ο φίλος του παιδοκτόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα της Άννυ “βάζει στο κάδρο” και τον φίλο του παιδοκτόνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ