Χωρίς δάσκαλο εδώ και ένα μήνα

Χωρίς δάσκαλο εδώ και έναν μήνα

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 121ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών καλεί το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει  άμεσα στην πρόσληψη  ενός εκπαιδευτικού προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση δασκάλου στη  Γ’ τάξη του 121ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

 

Συγκεκριμένα, στη σχετική επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας, αναφέρουν:

 

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε  ότι οι μαθητές της  Γ’ τάξης  Δημοτικού είναι χωρίς εκπαιδευτικό εδώ και ένα μήνα, με αποτέλεσμα   να  χάσουν τον ρυθμό της εκπαίδευσης τους και να  συσσωρεύουν καθημερινά πολλά γνωστικά κενά.

Η διεύθυνση του σχολείου ασχολείται με το θέμα αυτό από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε  το πρόβλημα  προσπαθώντας, όσο επιτρέπει το πρόγραμμα του σχολείου,  να καλύψει κάποιες διδακτικές ώρες. Η προσωρινή αυτή αντιμετώπιση   δεν επιλύει το πρόβλημα, το οποίο εκτός των άλλων δημιουργεί στους μαθητές μια ψυχολογία παραίτησης και απαξίωσης της σχολικής εκπαίδευσης.

Γονείς και μαθητές δεν διεκδικούμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, να έχουμε Δασκάλο/α για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Γ’ Δημοτικού.

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αθηνών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπ. Παιδείας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της άμεσης πρόσληψης εκπαιδευτικού για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ