Ξέσπασμα Γιαννόπουλου για την υπόθεση της Μαρκέλλας: Η οικογένεια γνώριζε πράγματα για την 33χρονη

Πεπεισμένος ότι η οικογένεια της Μαρκέλλας γνώριζε “την παθογενή κατάσταση” και “πράγματα για την κυρία” -εννοώντας την 33χρονη κατηγορούμενη– εμφανίστηκε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο ΟΡΕΝ, ο ιδρυτής του “Χαμόγελου του Παιδιού” διευκρίνισε ότι δεν θα ξανακάνει δημόσια δηλώσεις για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας και υπογράμμισε πως “υπάρχουν κι άλλα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε, δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία”.

“Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω. Να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν “Χαμόγελο” ή εγώ ή κάποιος άλλος. Να σας πω ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν στο “Χαμόγελο” και ενημερώθηκε αμέσως όπως οφείλαμε στην αστυνομία και έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε…”, είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σύλληψη της 33χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια στην ανήλικη μαθήτρια, ο ιδρυτής του “Χαμόγελου του Παιδιού” σημείωσε ότι “αν δεν ήταν αυτή η κινητοποίηση του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω πού θα ήταν, δεν ξέρω πώς θα κατέληγε”. Το ότι σώθηκε το παιδί είναι το πρώτο ουσιαστικό που έγινε, είπε, και επανέλαβε ότι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ζητάει ποτέ να πάρει την επιμέλεια ενός παιδιού.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί με το ανήλικο παιδί της 33χρονης κατηγορουμένης, ανέφερε πως είναι ευθύνη της εισαγγελέως ανηλίκων, και τότε ξέσπασε, λέγοντας: “Το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινόταν. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί, δεν θα πρέπει να πω άλλα”.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ