Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος

Με μια σκληρή δήλωση, ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννης, κατέστησε σαφή τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήρε η υπόθεση του μακελειού στον Προφήτη Ηλία, με τον ένα αδερφό του κρεοπώλη να αφήνεται ελεύθερος.

Ο Γιάννης Ξυδάκης ενοχλημένος, κάνει λόγο για εγκληματίες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ξυδάκης, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο όπου δήλωσε: “Δυστυχώς, μετά την κατευθυνόμενη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, η οποία δεν έχει ακόμη ανακληθεί, αν και διαψεύστηκε πλήρως από την τίμια έρευνα της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, ακολούθησε η χθεσινή θεατρική παράσταση της υπεράσπισης των εγκληματιών στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.Δυστυχώς, δηλαδή, οι εγκληματίες συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αντί να ζητήσουν συγνώμη, από τα θύματά τους. Κρίμα!”

Στο Δικαστικό Μέγαρο αναμένονται, σύντομα, ο δεύτερος αδερφός του κρεοπώλη και ο γιος του, προκειμένου το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφανθεί υπέρ ή κατά της προσωρινής κράτησης ή όχι των δύο. Εν τω μεταξύ, χθες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο έτερος αδερφός του 52χρονου. Πηγή: cretalive.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ