Ξέσπασε κατά του 30χρονου η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – Τη σκότωσε δύο φορές, για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση

Ξέσπασε κατά του 30χρονου η μητέρα της Γαρυφαλλιάς. «Σκότωσε το παιδί μου όχι μία, αλλά δύο φορές», δήλωσε οργισμένη στο Star, αφού ο δράστης όχι μόνο πέταξε στα βράχια την 26χρονη, αλλά και την άφησε να πνιγεί, όταν την έσπρωξε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της.

«Η Δικαιοσύνη θα τα βρει όλα, είχε μία ευκαιρία να τη σώσει, όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή», υποστήριξε η κα. Αλέκα, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς. «Είχε εκείνη τη στιγμή μία ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει», συμπλήρωσε.

«Είχε και άλλη μία ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δεν θα τη ρίξω, από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτή την ευκαιρία και δεν το έκανε, για μένα τη σκότωσε δύο φορές», είπε ακόμη η μητέρα του θύματος. «Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά όχι από μένα», είπε ακόμη.

Καταλήγοντας, η κα. Αλέκα ανέφερε: «Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει Δικαιοσύνη που θα μιλήσει. Το παιδί μου ήταν άτυχο, βρέθηκε στη μία στο εκατομμύριο μπροστά σ’ αυτόν τον άνθρωποι, είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος, αλλά δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ