Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη στα social media: “Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση. Είμαι…” – ΦΩΤΟ

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από κάποιους, κάτω από φωτογραφίες που κατά καιρούς δημοσιεύει.

Με αφορμή, μάλιστα, ερώτηση «για το τι δουλειά κάνει», η 31χρονη αποκάλυψε πως εδώ και 3,5 χρόνια μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση. Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει πλέον 16 έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες, μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Που είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Που είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του. Αυτό έκανα και εγώ».Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ