Ξεσπά στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του μαθητή με σύνδρομο Άσπεργκερ – ΒΙΝΤΕΟ

Για δημόσια διαπόμπευση του παιδιού του κάνει λόγο ο πατέρας του 12χρονου με Σύνδρομο Άσπεργκερ, τον οποίο οι συμμαθητές του κατηγορούν για επιθετική συμπεριφορά και ζητούν να απομακρυνθεί από το σχολείο.

Το πρωί κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου γιατί, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, διασύρεται η οικογένειά του.

“Μιας αήθους συκοφαντικής δυσφήμησης με διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες που διασύρουν και το παιδί και την οικογένεια. Μας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα, πολύ περισσότερο στο παιδί που δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε και βάζει σε κίνδυνο και την ασφάλειά του ακόμη γιατί η απόρριψη αυτή μαζί με τον βίαιο τρόπο είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει” ανέφερε ο πατέρας και πρόσθεσε: “Τον αντιμετώπισε σαν αλήτη, σαν παιδί με παραβατική συμπεριφορά από την πρώτη ώρα, τον οποίο ήθελε να τον διώξει για να έχει ένα καθαρό σχολείο, να μην είναι μπελάς για την ίδια και το σχολείο της και το κατεδίωξε στήνοντάς τον στο απόσπασμα των ωριαίων αποβολών”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ