Ξεσπά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Δεν φτάνει που με χτύπησε ζητάει και τα ρέστα – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, λίγο πριν από το Εφετείο για τη δολοφονία της κόρης της, ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα, 1.260 ευρώ, στον ιερέα του Δεύτερου Νεκροταφείου με τον οποίο ήρθε στα χέρια.

“Δεν έχουμε να του δώσουμε λεφτά εμείς… Μας πήραν το παιδί εκεί μέσα, μας το σκότωσαν θα του δώσουμε και λεφτά από πάνω; Από τότε που έφυγε η Δώρα περνάμε πολύ στριμωγμένα. Και με τη θλίψη μας και με τα οικονομικά που δεν έχουμε. Τα έβαλε με μία μάνα που δεν έφταιγε σε τίποτα. Δεν φθάνει που με χτύπησε, δεν φθάνει που εξαιτίας του πήγα κρατητήριο… Έτρεχα στα νοσοκομεία στους ιατροδικαστές μου ζητάει και τα ρέστα από πάνω”, δήλωση η μητέρα της άτυχης εφοριακού, κ. Γεωργία, μιλώντας στο STAR.

Η πλευρά του ιερέα δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο. Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως και τα αδέλφια της, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της κοπέλας ζουν τραγικές στιγμές. Στις 5 Ιουνίου θα βρίσκονταν και πάλι αντιμέτωποι με τον Εμμανουήλ Σοροπίδη, τον άνθρωπο που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της.

“Χάλια είμαστε έχουμε καταστραφεί εμείς σαν οικογένεια. Και εγώ και τα παιδιά είμαστε ψυχολογικά χάλια. Όσο περνάει ο καιρός τόσο μας λείπει πιο πολύ το παιδί μας. Θα γινόταν το Εφετείο τώρα αλλά δυστυχώς λόγω των εκλογών αναβάλλεται. Το περιμέναμε πως και πως. Είχαμε προετοιμαστεί λίγο ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε το φονιά πάλι μπροστά μας. Υπάρχουν και άλλοι. Δεν είναι μόνος του αυτός. Δεν ενέργησε μόνος του. Το λέω από την πρώτη ημέρα” σημείωσε η κ.Γεωργία.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ