Ξεπέρασε τον κίνδυνο η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αδελφό της φίλης της – Το δημόσιο “ευχαριστώ” της

Στο σπίτι της αναρρώνει τις τελευταίες ημέρες η νεαρή κοπέλα, που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της όταν την μαχαίρωσε ο αδερφός της φίλης της.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η Μαρία βρισκόταν στο σπίτι της φίλης της. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας, έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και τελικά τα κατάφεραν.

Η 25χρονη βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, αν και ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να γίνει απολύτως καλά.

Με ανάρτησή της στο facebook, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την βοήθησαν και ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια που έζησε.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου” γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Επίσης οι γονείς της Παρασκευή και Επαμεινώνδας εξέδωσαν ευχαριστήρια επιστολή:

Η οικογένεια Παρασκευής και Επαμεινώνδα Δαϊτσιώτη κατόπιν αίσιας έκβασης της περιπέτειας υγείας της κόρης μας Μαρίας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια: την ομάδα ΔΙΑΣ, το ΕΚΑΒ, τον χειρουργό του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Κατσιμάνη, όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των επειγόντων περιστατικών – των χειρουργείων – της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας – της αιμοδοσίας – τους φυσικοθεραπευτές – τους ψυχολόγους – το διοικητικό προσωπικό – την ασφάλεια του Νοσοκομείου Λαμίας που μας συμπαραστάθηκαν.

Επίσης, ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Δασαρχείο Λαμίας, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τον στρατό και τον απλό κόσμο που έδωσαν αίμα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο των υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Παπαευσταθίου Φώτη (που ξενύχτησε μαζί μας), τον Προϊστάμενο κ. Παλαιοπάνο Σπυρίδωνα, τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καραΐσκο Ευθύμιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάντζα Αθανάσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Αργυρίου Δημήτριο – Σανίδα Ηλία – Κυρίτση Δημήτριο – Γιαννόπουλο Αθανάσιο, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Σταυρογιάννη Νικόλαο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρονά Αναστάσιο, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Στάϊκο Θωμά, τον κ. Γιαννίτση Γεώργιο, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φθιώτιδας και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Έντυπα & Ηλεκτρονικά).

Με εκτίμηση, Παρασκευή & Επαμεινώνδας Δαϊτσιώτης. Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ