Χειροπέδες στον αρχαιοκάπηλο με το οπλοπολυβόλο και τις χειροβομβίδες

Έχοντας στην κατοχή του μεταξύ άλλων τέσσερις αμφορείς ένα οπλοπολυβόλο, δυο χειροβομβίδες, δυο πυροδοτικούς μηχανισμούς, τρία πιστόλια, φυσίγγια και κάνναβη συνελήφθη ένας 41χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών και προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο 41χρονος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, όταν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, έγιναν έρευνες στο σπίτι του και σε αγροικία ιδιοκτησίας του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα οπλοπολυβόλο,δυο χειροβομβίδες, δυο πυροδοτικοί μηχανισμοί, τρία πιστόλια, ένα περίστροφο,τέσσερις γεμιστήρες, δυο ξιφολόγχες, δυό μαχαίρια, ένα λέιζερ,126 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μικροποσότητα κάνναβης

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αγγεία-αμφορείς, τα οποία έχουν ανασυρθεί από ναυάγια και εμπίπτουν στη Νομοθεσία «Περί προστασίας Αρχαιοτήτων».

H προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί το ζευγάρι πρέπει να έχει ξεχωριστά χόμπι και δραστηριότητες

Νέα δεδομένα στη δολοφονία της Αγραφιώτου – Έκκληση για τον “μανιακό” εξηντάρη

Χειροπέδες στους δράστες της φρικτής δολοφονίας στα Λιμανάκια – Λεπτομέρειες σοκ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ