Xασίς στην πόρτα του αυτοκινήτου

Ποσότητα κάνναβης, την οποία είχε επιμελώς κρυμμένη στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του, επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη λίγα χιλιόμετρα μετά τα σύνορα, εντός του ελληνικού εδάφους.

Προχτές το απόγευμα στην διασταύρωση Κορομηλιάς στην Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν τον νεαρό αλλοδαπό για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Επειτα από αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 27χρονος, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες στην ταπετσαρία της πόρτας του οδηγού, δεκαέξι συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, έτοιμες προς πώληση. Η συνολική ποσότητα χασίς, ανήλθε σε 61,4 γραμμάρια. Κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το ΙΧΕ αυτοκίνητο μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ναρκωτικές ουσίες είχαν προορισμό την εσωτερική αγορά της χώρας μας, με πιθανότερη την αγορά και τις πιάτσες της Θεσσαλονίκης. Πάντως, το ερώτημα είναι πως το αυτοκίνητο με το χασίς πέρασε τα σύνορα χωρίς να γίνει αντιληπτό από το Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.Πηγή: eptolemeos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ