Χανιά – Προφυλάκιση 36χρονου που επιτέθηκε και μαχαίρωσε 24χρονο

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 36χρονος Βούλγαρος που μαχαίρωσε τον 24χρονο Μαροκινό μέρα – μεσημέρι στη δημοτική αγορά των Χανίων μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την περασμένη Δευτέρα ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε για τις πράξεις του. Αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σοβαρά τα τραύματα του 24χρονου

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ο 24χρονος Μαροκινός. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στον λαιμό με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν αρχικά σε χειρουργική επέμβαση για να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το χρονικό της αιματηρής… συμπλοκής

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα όταν στην δημοτική αγορά των Χανίων μία παρέα αλλοδαπών ατόμων άρχισε να λογομαχούν έντονα.

Ο καυγάς όσο περνούσε η ώρα άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονος ενώ τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν όταν ο 36χρονος άνδρας έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 24χρονο, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών. Μάλιστα, φαίνεται πως του προκάλεσε σοβαρά τραύματα καθώς τον χτύπησε στην κοιλιά και στον λαιμό. Ο τραυματίας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου οι γιατροί να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος κρατούσε ακόμα το ματωμένο μαχαίρι στα χέρια του.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ