«Ξαναχτύπησε» η Λατινοπούλου – Ομοφοβικό παραλήρημα κατά του Γιώργου Καπουτζίδη

Λίγες εβδομάδες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτησή της για την Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου «χτύπησε» ξανά με ακόμη μία προκλητική ανάρτηση.

Αυτή τη φορά, προκειμένου να κερδίσει και με το παραπάνω τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της δίνουν οι αναρτήσεις της, έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έχει μιλήσει και συνεχίζει να μιλά, ανοιχτά πια, για τη σεξουαλικότητά του με στόχο να βοηθήσει κι άλλα άτομα που βρίσκονται στην ίδια θέση να απελευθερωθούν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, καθώς πρόκειται για μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τη ΝΔ, φαίνεται να μην… βάζει μυαλό και χωρίς να διαβάσει τα ακριβή λόγια της συνέντευξης του Γιώργου Καπουτζίδη, πήρε θέση με έξτρα δόση ειρωνείας γράφοντας «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που έσπευσαν να της πουν «μπράβο» για τη στάση της, με την ίδια να το αναδημοσιεύει στο προφίλ στο Instagram, θεωρώντας ότι έχει πει κάτι… πολύ έξυπνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ