Χαμός στην Άμφισσα κατά τη διάρκεια προσαγωγής του 34χρονου κρεοπώλη που δολοφόνησε την 13χρονη Γιαννούλα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η μεταγωγή του 34χρονου κρεοπώλη από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά. Όλο το κέντρο της πόλης ήταν αστυνομοκρατούμενο. Τόσο έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδας όσο και έξω από το κτίριο των δικαστηρίων είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από όλους του νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μια ομάδα Ρομά περίμενε τον κατηγορούμενο έξω από τα δικαστήρια απειλώντας με επεισόδια, που απέτρεψαν οι αστυνομικοί. Σε άλλο σημείο του δικαστικού μεγάρου είχε συγκεντρωθεί πλήθος των κατοίκων της ‘Αμφισσας, και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ανάμεσα σε Ρομά και τους κατοίκους .

Μέσα σ’ αυτή την ένταση που υπήρξε εκτιμήθηκε ότι ήταν επικίνδυνη η μεταφορά του κατηγορουμένου στα δικαστήρια κι έτσι εισαγγελέας και ανακριτής για λόγους ασφαλείας μετέβησαν στο αστυνομικό μέγαρο της Φωκίδας. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Δείτε το Βίντεο:

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΠΗΓΗ VIDEO: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ