Βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε σήμερα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 9 στην Ήπειρο, από 2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 12 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί και στα νότια τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανή πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί και βαθμιαία σχεδόν θυελλώδεις. 

Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ