Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (Παρασκευή, 15/12) στον ανακριτή, ζήτησε και έλαβε ο 49χρονος κομμωτής, ο οποίος κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του στα Βριλήσσια, αλλά και στο σπίτι του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας ύστερα από καταγγελία υπαλλήλου του 49χρονου, που ανακάλυψε ότι είχαν τοποθετηθεί παράνομα κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί και στο δωμάτιο της θετής του κόρης.

Ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί πήγαν στο κομμωτήριο του 49χρονου, ύστερα από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και υποδύθηκαν τους πελάτες. Αφού ζήτησαν από τους υπαλλήλους να επισκεφτούν τις τουαλέτες, έπειτα από έρευνα εντόπισαν ένα αθέατο σύστημα καταγραφής, που αποτελείτο από δύο μικροσκοπικές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες από τις οποίες, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσές του όσο και τις εργαζόμενές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ