Βρήκε 3.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε, την Τετάρτη, έξω από τράπεζα, στην Ξάνθη, ένας στρατιωτικός, ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδίδοντας τα χρήματα που είχε βρει στον δρόμο!

Τα χρήματα βρέθηκαν έξω από το υποκατάστημα τράπεζας σε κεντρικό δρόμο της Ξάνθης, γεγονός που όπως φαίνεται έκανε τον στρατιωτικό να σκεφτεί πως κάποιος πολίτης τα είχε μόλις “σηκώσει” από τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρέδωσε ολόκληρο το χρηματικό ποσό στην αστυνομία.

Άμεσα εντοπίστηκε ο κάτοχος των χρημάτων, που ήταν γνωστός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής ο οποίος είχε χάσει τις 3.000 ευρώ ενώ πήγαινε να τις καταθέσει στην τράπεζα. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, μιας και τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Ο στρατιωτικός, μάλιστα, στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό, που κατά τον Νόμο, δικαιούται να λάβει για την πράξη του.

Πηγή: thrakitoday.com

 

Διαβάστε επίσης:

Δουλειά με δώρο μια μοτοσικλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φλώρινα

Ευνοϊκοί όροι για έξοδο των γυναικών στη σύνταξη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ